C-01.17 Verkeersveiligheid

Alhoewel de Plakkenberg in een zeer rustige omgeving ligt, hebben we oog voor de gevaarlijke plaatsen in de schoolroutes van onze kinderen. Daarnaast wijzen wij onze ouders/verzorgers regelmatig op onveilig gedrag bij het wegbrengen en ophalen van de kinderen bij parkeersituaties rondom school.

Het is echter de verantwoordelijkheid van de ouders zelf dat uw kind veilig op school komt en weer naar huis terugkeert!

Daarom is uw eigen bijdrage aan een veilige schoolomgeving, door zich te houden aan afspraken ten aanzien van verkeer en parkeren rondom school, van groot belang. Met regelmaat wordt u door school geattendeerd op deze afspraken (schoolkalender, nieuwsbrief de Plakband, flyeren op de parkeerplaats Boterwegzijde, etc.). 

De school draagt geen verantwoordelijkheid voor de verkeerssituatie op de openbare weg en de openbare parkeerruimte rondom school. Wij kunnen alleen een beroep blijven doen op ieders eigen verantwoordelijkheid in deze en elkaar daar samen als respectvolle volwassenen op aanspreken.

Terug