Elk kind heeft het recht om mee te doen! 

Marije Klaassen is als ouderconsulent verbonden aan de Plakkenberg. Ouders met minder financiële mogelijkheden kunnen een beroep op haar doen. Samen met u kijkt zij naar de mogelijkheden om kinderen toch deel te laten nemen aan allerlei activiteiten. Er zijn veel regelingen, maar veel ouders zijn daarvan niet op de hoogte. Marije helpt u graag!

Heeft u bijvoorbeeld vragen over zwemles, reiskosten naar school, sporten of de aanschaf van een fiets voor uw kind, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met haar maken om eens in gesprek te gaan.

Alles wat u met Marije bespreekt blijft tussen u beiden!

Heeft u andere vragen rondom bijv. nieuwkomers, sociale problemen, opvoedingsvragen, vrijwilligerswerk, eenzaamheid, mantelzorg, etc. Marije kijkt graag met u mee of zij  wat kan betekenen of dat er iemand anders is die u kan helpen.

U kunt mij via onderstaande gegevens bereiken. Indien u niet in de gelegenheid bent om op school te komen voor een gesprek, kan een huisbezoek een oplossing bieden.

Marije is elke donderdag ochtend aanwezig op de Plakkenberg, u treft haar misschien wel op het schoolplein. Zo niet, loop eens binnen. De koffie of thee staat klaar!

Contact met Marije:
Marije Klaassen
E: marije@sociaalwerk-oij.nl
T: 06-45334237 (bereikbaar Telefonisch of via Whats app)