Hallo allemaal,

Mijn naam is Douwe Arentz en ik ben 22 jaar oud.

Ik ben derdejaars student van de PABO aan het Iselinge in Doetinchem.

Mijn hobby’s zijn sporten, motorrijden en klussen. Wie weet zullen jullie mij zien op de Plakkenberg, ik loop stage op de maandag en dinsdag in groep 4b bij Juf Myra. Het komende jaar zal ik vooral veel lessen geven en dingen uitproberen! Heb je een vraag voor mij? Of wil je simpelweg even kletsen? Spreek mij gerust aan!

Ik heb veel zin in het komende jaar, en verwacht een leuke tijd op de Plakkenberg!

Groetjes Douwe Arentz


Hallo allemaal,

Mijn naam is Nina, ik ben 21 jaar oud en woon in Etten. Ik studeer aan de PABO op Iselinge Hogeschool en zit momenteel in mijn laatste leerjaar. Het komende jaar loop ik elke maandag en dinsdag stage in groep 5a bij juf Cindy. Daarnaast zal ik in de loop van het schooljaar vier aaneengesloten weken voor de groep staan. Mijn hobby’s zijn voetbal, koken en leuke dingen doen met vrienden & familie. Ik kijk erg uit naar het komende schooljaar op de Plakkenberg en hoop hier veel te leren. Mocht u nog vragen hebben, kunt u gerust een keer naar mij toe komen!

Groetjes Nina Leijzer

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Stan, ik ben 18 jaar oud en ik woon met mijn ouders en broertje in Silvolde. Ik ben eerstejaars student aan de Academische PABO en ik ga stage lopen op de dinsdag en woensdag in groep 3 bij Juf Tanja. 

Mijn hobby's zijn voetbaltraining geven, wedstrijden fluiten als scheidsrechter en sportwedstrijden kijken en ik kijk er ook erg naar uit om mee te kijken en les te geven op de Plakkenberg!

Groeten Stan Peters