Hoi allemaal!

Mijn naam is Merel Tannemaat, ik ben 19 jaar en kom uit Silvolde. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de PABO op Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Het komende jaar loop ik stage in groep 7 bij meester Sander en juf Cindy. In mijn vrije tijd ben ik veel in de gymzaal te vinden. Ik doe namelijk aan acro. In het weekend werk ik bij lunchroom Met liefde in Terborg. Ook vind ik het altijd leuk om iets met vriendinnen af te spreken. Ik heb veel zin in het komende jaar en ik hoop hier veel te leren!

groetjes, Merel

 

Hallo!

Ik ben Sanne Heuberg, 17 jaar oud en ik doe de opleiding Onderwijsassistente aan het Graafschap College. Ik loop dit jaar een half jaar stage in groep 5/6 en daar heb ik veel zin in! Mijn hobby’s zijn dansen en kletsen met vriendinnen.

 Groetjes Sanne

 

 

Hallo mijn naam is Sanne Arendsen.

Ik ben 20 jaar oud en woon in Terborg. Ik ga het eerste half jaar stage lopen bij de gymlessen op de dinsdag en de vrijdag. Mij zal je dus vooral in de gymzaal zien. Ik zit in het eerste jaar van de HAN ALO in Arnhem.

Ik werk op het zwembad in Terborg, waar ik zwemlessen geef en toezicht houd op het zwembad.

Ik heb er al veel zin en kijk uit naar de stage periode.

Groetjes Sanne!

 

Hallo,

Ik ben Jael Kruese en ik ben 19 jaar. Ik woon in Ulft en start aan mijn derde jaar op Iselinge Hogeschool. Aankomend jaar loop ik stage in groep 6a bij meester Danny, ik ben er op de maandag en dinsdag.

Naast mijn studie ben ik werkzaam bij de Albert Heijn in Ulft. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af te spreken met vrienden. Ik heb er zin in en hoop aankomend jaar veel te leren.

groetjes, Jael

  Hallo allemaal,

Mijn naam is Mick Nijkamp, ik ben 18 jaar oud en kom uit Varsseveld. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de PABO op Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Het aankomende half jaar kom ik stage lopen op de Plakkenberg in groep 1/2b bij juf Ingrid en juf Bianca. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te turnen in de turnhal of spelletjes te spelen met vrienden. Naast mijn studie werk ik in een restaurant. Ik hoop aankomend half jaar veel te leren op de Plakkenberg. Ik heb veel zin om te beginnen met mijn stage!

Groetjes, Mick!

 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT