De studenten op de Plakkenberg in willekeurige volgorde.

Hoi!
Mijn naam is Sam Lubbers, ik ben 19 jaar oud en woon in Dinxperlo.

Dit schooljaar loop ik stage in groep 5/6 bij Veronique op de maan- en dinsdagen. Ik ben studente op Iselinge Hogeschool te Doetinchem waar ik mijn derde leerjaar volg. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij volleybalvereniging DIOS en werk ik bij eiscafé di Claudio in Suderwick. Ik heb erg veel zin om dit jaar in deze groep stage te mogen lopen!

groetjes, Sam

Hoi, mijn naam is Carlijne Tap, ik ben 20 jaar oud en woon in Gaanderen.

Dit schooljaar loop ik stage in groep 7/8C bij meester Bart. Ik ben 4de jaars op Hogeschool Iselinge en ga dit jaar dus afstuderen! In mijn vrije tijd geef ik training bij de zwemvereniging de Gendten en heb ik een bijbaantje op de zaterdag.

Ik ben aanwezig op de maandag en dinsdag en in februari ga ik mijn LIO-weken uitvoeren. Dit schooljaar wil ik graag alles leren, naast het lesgeven, wat je doet als leerkracht. Ik heb er heel veel zin in!

Groetjes Carlijne 

Hallo allemaal.

Mijn naam is Jet Tiggelovend, ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Ulft. Ik zit in het tweede jaar van de PABO op Iselinge Hogeschool te Doetinchem.
Aankomend half jaar kunt u mij elke dinsdag vinden in groep 1-2A. Af en toe ben ik er een dag extra of zelfs een hele week.
In de weekenden werk ik bij BakkerOp43 om een centje bij te verdienen. Daarnaast vind ik het leuk om te sporten en af te spreken met vrienden.
In het aankomende half jaar hoop ik veel te leren en mij verder te ontwikkelen als juf.

Groetjes,
Jet

Hallo allemaal,

Mijn naam is Anna Berendsen, ik ben 17 jaar en woon in Ulft. Ik ben een tweedejaars student van de opleiding onderwijsassistent. Vanaf 28 augustus tot 28 januari, loop ik stage op maandag en dinsdag in groep 4A bij meester Frank. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om muziek te maken.

Ik heb erg veel zin in het komende half jaar en hoop veel te leren!

groetjes, Anna

hoi,
Mijn naam is Nienke Liebrand en ik ben 17 jaar oud en woon in Terborg. Ik ben eerste jaar student van de PABO Iselinge Hogeschool in Doetinchem.

In mijn vrije tijd ben ik bijna altijd op mijn Hockeyclub HCOIJ te vinden. Ik geef hier trainingen en hockey zelf in dames 1. Ik loop dit eerste halfjaar stage in groep 1/2B bij juf Ingrid. Ik ben er elke dinsdag en soms een extra dag of een hele week!

Ik heb er veel zin in om dit half jaar stage te lopen.

Groetjes Nienke

 

 

 

 

 

 

 

 

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl