De studenten op de Plakkenberg in willekeurige volgorde.
 

Hallo allemaal,

 

Ik ben Domiziano de Boer, ik ben 18 jaar en woon in Warnsveld. Ik doe de opleiding tot 1e graad docent Lichamelijke Opvoeding en zit nu in het tweede jaar. Tot eind Juni loop ik elke donderdag stage bij juf Marjo. Zelf hockey ik in het 1e bij MHCZutphen. Ik heb veel zin in de stage en hoop hier veel te leren.

 

Groeten, Domiziano

 

Hoi allemaal,

Ik ben Corné Franken, ik ben 19 jaar en woon in Doetinchem. Ik ben tweedejaars student aan Iselinge Hogeschool te Doetinchem. Tot het einde van het jaar loop ik stage in groep 8b bij meester Sander. Ik ben op de dinsdag aanwezig. Ik voetbal bij D.Z.C.’68. Ik heb veel zin om stage te lopen. Ik hoop op een leuke en leerzame tijd hier op de Plakkenberg.

Groetjes Corné

  Hallo allemaal,

Mijn naam is Anniek Overbeek, ik ben 22 jaar en woon in Ulft. Ik ben een tweedejaars student aan Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Vanaf 5 februari loop ik een half jaar stage in groep 7 bij meester Frank. Ik ben op dinsdag in de klas aanwezig.

In mijn vrije tijd speel ik saxofoon bij de Harmonie Ulft. Ook werk ik bij de Plus in Silvolde.

Ik heb veel zin in de stage en hoop hier veel te leren!

Groetjes Anniek
 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Marion Seesink, ik ben 19 jaar en woon in Varsseveld. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding onderwijsassistent. Vanaf 4 februari begint mijn stage en zal ik te vinden zijn in groep 3B.
Naast mijn studie, speel ik klarinet bij de muziekvereniging in Varsseveld en geef ik daar ook onder andere blokfluit les.
Ik heb heel veel zin in de stage en hoop veel te leren op de Plakkenberg.

Groetjes Marion

Hallo allemaal,

mijn naam is Yari Goes, ik ben 16 jaar oud en woon  samen met mijn ouders en twee jongere broers in Ulft.

Ik zit in het eerste jaar van het Graafschap College in Doetinchem, profiel onderwijsassistent.

Ik kom vanaf 13 November stage lopen op de dinsdag en woensdag  in  groep 3a bij Juffrouw Tanja. Dit is tot het einde van het schooljaar.

Mijn hobby's zijn voetballen, scheidsrechten en met vrienden afspreken.

Ik heb zin in mijn stage bij de Plakkenberg. Ik hoop veel te  leren en er een leuk en leerzaam jaar van te maken.

Groetjes Yari.

 

Mijn naam is Dánel Bouman. Ik ben 20 jaar oud en woon in Silvolde. Ik studeer pedagogiek aan de Han in Nijmegen. En zit in mijn eerste jaar. Daarnaast geef ik acro en freerunlessen bij de gymvereniging Souplesse Silvolde. 
Ik kom vanaf 8 November elke donderdag stage lopen op De Plakkenberg. Ik loop mee met Annette (intern begeleider). 

Ik heb erg veel zin in het komende jaar en hoop veel te leren! 

 

Mijn naam is Jamie Kolks. Dit jaar ben ik begonnen met het eerste jaar van de opleiding Pedagogiek. Dit jaar mag ik stage lopen op (mijn oude basisschool) de Plakkenberg. Hier mag ik meelopen met de IB’ers Annette en Karin. Ik zal aanwezig zijn bij de gesprekken tussen een IB’er en kind/ ouders of verzorgers. Tevens zal ik met de kinderen die meer aandacht kunnen gebruiken verschillende activiteiten uitvoeren. Ik hoop dat ik na mijn stageperiode bereid ben kinderen te kunnen begeleiden die meer aandacht nodig hebben. Bovendien lijkt het mij leuk dat ik door middel van observaties zelf een selectie kan maken welke kinderen meer hulp of begeleiding kunnen gebruiken. Ik zal in elke klas een keer komen kijken, maar ik zal vooral te vinden zijn bij de IB’ers Annette en Karin.

groetjes Jamie
Hallo allemaal,

Ik ben Chantal Kuiper, ik ben 21 jaar en woon in ’s-Heerenberg. Ik ben een student aan Iselinge Hogeschool te Doetinchem en zit op dit moment in mijn vierde jaar. Ik kom het hele schooljaar stage lopen in groep 5 bij juf Veronique en juf Cindy. Ik ben op maandag en dinsdag aanwezig. Ik zal ook in februari/maart 4 volledige weken de klas draaien. Buiten mijn stage sport ik graag in de sportschool.

Ik hoop hier op de Plakkenberg een leuke, maar vooral leerzame tijd te hebben. Aan het einde van dit schooljaar hoop ik klaar te zijn om volgend jaar zelf voor de klas te gaan staan.

Tot snel!
Groetjes,

Chantal Kuiper