Aanmeldingen voor de avondvierdaagse

Geachte ouders, beste jongens en meisjes,                Silvolde, 14 maart 2019 
 
Van woensdag 5 juni tot en met zaterdag 8 juni 2019 staat Ulft weer in het teken van de Ulftse Avondvierdaagse.  Bij voldoende belangstelling van de leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 stellen we graag weer Plakkenberg groepen samen.  De groepen 3 t/m 6 lopen de 5 km en de groepen 7 en 8 de 10 km.  
 
De kosten voor deelname zijn € 5,50 per kind. Een begeleidende ouder hoeft niet te betalen.  Voorafgaand aan de avondvierdaagse wordt er onder schooltijd weer geoefend met de kinderen van de groepen 3 en 4. Dit zal plaatsvinden op woensdag 22 mei van 13.00 tot 13.45 uur. (Hierover volgt t.z.t. nog een brief.) 
 
Jongens en meisjes, hebben jullie zin om mee te lopen? Geef je dan als volgt op! Op donderdag 28 maart van 8.00 tot 8.30 uur en op vrijdag 29 maart van 14.00 tot 14.30 uur is er mogelijkheid tot aanmelden. We zijn dan te vinden op het Centraal Leerplein. Waar wij gelijk jullie gegevens verwerken in de computer en het geld incasseren.  Na 29 maart is het niet meer mogelijk u aan te melden bij ons, i.v.m. aanmelden aantallen per groep bij de 4-daagse. 
 
Lijkt het u als ouder leuk om een groep te begeleiden. Of om de werkgroep te ondersteunen m.b.t. activiteiten met en rondom de Avondvierdaagse. Meld u dan aan, op hetzelfde moment! We kunnen u niet garanderen dat u daadwerkelijk mee kunt lopen met de Avondvierdaagse.  Samen met u hopen we er een prettige Avondvierdaagse 2019 van te maken!  
 
Mocht het aanmelden op de bovengenoemde momenten echt niet mogelijk zijn, dan mag u het volledig ingevulde aanmeldformulier en het geld vóór 29 maart in de rode OV brievenbus stoppen, bij de hoofdingang.  
 
Met vriendelijke groet, Werkgroep Avondvierdaagse 
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl